Uthyres kontor, utbildning, vårdlokal - Kista

Danmarksgatan 46, 16440 Kista Objektnummer 10616197

Kontorslokal med bra mix av kontorsrum och storrumslösning samt möjlighet till flexibel kontraktslängd utan besittningsskydd och med en förmånlig hyresnivå. Momsbefriad verksamhet är ok!

Adress
Danmarksgatan 46 , 16440 Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
280 m2
Utbildningslokaler
280 m2
Vårdlokaler
280 m2
Totalyta
280 m2
Månadshyra:
30340
 
I hyran ingår vatten, värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1983. Fiber finns indraget i huset. Ventilation med komfortkyla.
Läge
Bra planerad kontorslokal med kontorsrum i varierad storlek, flertalet fönster i varje rum samt med glaspartier mot korridor vilket gör lokalen luftig. Två toaletter med bra standard och fullutrustad pentry/kök i ek mot lokalens och byggnadens ena kortsida. Lokalen har i övrigt praktiskt plastmatta för enkelt underhåll och ljusmålade väggar förutom i pentryt där man lagt trägolv. Konferensrum för ca 12 sittande invid pentryt och bra utrymmen för städ samt förvaring. Hiss finns i byggnaden!
Omgivning
Kista är under ständig utveckling och ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla område. Här tillförs moderna bostäder, nya mötesplatser och kommersiell service i form av nya restauranger, butiker, kontorsbyggnader etc i en rasande takt.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra för tillkommande hyresgäst, kostnad 600 kr/mån exkl. moms. Besöksparkering finns med några platser och flertalet i närliggande Kista Galleria.
Service
Med Kista Galleria precis invid så är servicenivån mycket bra. Flera mataffärer, systembolag, shopping samt med mångfald av restauranger så har man i princip allt man kan tänka sig precis runt knuten. Då lokalen är belägen i samma byggnad som Kista Racket Center så har man möjlighet till både badminton, bordtennis, squash, racquetball och gym i direkt anslutning.
Kommunikation
Kista T-Bana ligger endast ca 200 meter bort och med tre minuters promenad så hinner man handla det man behöver om man tar vägen genom Kista Galleria.
Hyresgäster
Andra företag i byggnaden: Kista Rygg & Idrottsklinik, Tandregleringen i Kista, Kista Racket Center, Kista sjukgymnastik, Next Wave Consulting Ab, Bemando AB, We Teach Sales Sweden AB m fl.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med korttidskontrakt och upp till två års kontrakt som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader. Momsbefriad verksamhet är ok.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt ök.
Byggår
1983
Våning
4 / 5

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10616197, Danmarksgatan 46

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a