Uthyres kontor - Uppsala

Fyrisborgsgatan 2, Uppsala, 754 50 Uppsala Objektnummer 10616237

Trevlig kontorslokal högst upp i fastigheten med fantastisk terrass i bästa solläge i väster med utsikt över Uppsala.

Adress
Fyrisborgsgatan 2 , 754 50 Uppsala
Lokaltyp
Kontorslokaler
84 m2

Objektbeskrivning

Läge
Trevlig kontorslokal högst upp i fastigheten på plan 5. Lokalen ger ett ljust intryck med härlig takhöjd i kontorsdelen. Lokalens stora plus är terrassen i bästa solläge i väster med utsikt mot Uppsala.

Lokalen har en modern och väl genomtänkt planlösning med öppna kontorsytor, väl tilltaget konferensrum, mötesrum samt två stycken wc samt trevliga loungeytor.

Lokalen renoveras med nya ytskikt till hög standard.
Omgivning
Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor.
Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.
Service
I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.
Kommunikation
Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Våning
5
i
Begär mer info

Objekt 10616237, Fyrisborgsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a

B2B – Kontorsmöbler