Uthyres kontor - Solna

Svetsarvägen 6-10, Solna Business Park, 171 41 Solna Objektnummer 10618425

Fantastiskt fina och ljusa lokaler på fjärde våningen med skyltläge ut mot Svetsarvägen.

Adress
Svetsarvägen 6-10 , 171 41 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
3392 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten, som ligger centralt i Solna Business Park, är byggd 1962 och har gått igenom en totalrenovering mellan 2000-2004. Nu pågår ytterligare uppgradering av fastigheten. Fastigheten består av 5 våningar, har en modern fasad och en representativ entré.


Tvärbanans station är precis utanför entrén. Det tar inte mer än 5 minuter att ta sig till tunnelbana/pendeltåg från fastigheten, flertal olika busslinjer ligger på 5 minuters gångavstånd. I området ligger flera restauranger som erbjuder allt från husmanskost till lättare sallader. Dessutom finns Pontus in the Park med buffé och affärsluncher. Vill du träna under lunchen kan du göra det på ett flertal gym som ligger i området.
Läge
Den här ytan kan bli fantastiskt fin och ligger på våning 4.Här kan ni skapa en modern arbetsplats och med ett generöst ljusinsläpp från tre väderstreck som ger en mycket trivsam miljö.

Skyltläget mot Svetsarvägen är mycket attraktivt, här syns ni för alla företag som valt företagsparken där allting fungerar. Vad behöver ni för att allt ska fungera? Här får ni vara med och utforma lokalen från början.

Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop och ICA. Som stor fastighetsägare i Solna Business Park har vi servicekontor i området med samtlig personal på plats för att snabbt kunna åtgärda och hjälpa till.

Här kan Ni vara med och skapa Er drömlokal.
Omgivning
Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla, Evry; Adecco, Snow och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.
Service
I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd.

Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher.

Läs mer om Solna Business Park på http://www.solnabusinesspark.se
Kommunikation
Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.

Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.
Övrigt
Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns inomhus i cykelgaraget med tillgång till duschar, omklädningsrum och ventilerade skåp. Utomhus på flera ställen i området.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1962
Renoveringsår
2017 och 2018
Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10618425, Svetsarvägen 6-10

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Désirée Walkenström
Uthyrare
  08-555 148 09
  070-838 00 04

  http://www.fabege.se
a

B2B – Kontorsmöbler