Uthyres butik - Haninge

Brandbergen Centrum, Haninge, 136 60 Haninge Objektnummer 10618482

Attraktiva lokaler mitt i Brandbergen Centrum! Nu finns chansen att etablera er affärsverksamhet mitt i ett livfullt centrum med stora utvecklingsplaner.

Adress
Brandbergen Centrum, Haninge , 136 60 Haninge
Lokaltyp
Butikslokaler
72 - 157 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Brandbergen Centrum är ett övertäckt stadsdelscentrum som öppnade 1974. Den totala ytan uppgår till cirka 16 000 kvm och erbjuder både dagligvaru- och specialbutiker, bio, apotek, restauranger, bowlinghall, bibliotek, försäkringskassa med mera. ICA Kvantum är en av de större butikerna.

Långtgående planer finns för byggande av nya bostäder i anslutning till centrumbyggnaden.
Läge
Brandbergen är beläget cirka 20 km söder om Stockholm i Haninge kommun som är den 25:e största kommunen i Sverige. Folkmängden i Brandbergen uppgår till drygt 12 000 personer och hela kommunen till drygt 75 000 personer.
Omgivning
Bostäder
Runt Brandbergens centrum och en kärna av flerbostadshus finns tät småhusbebyggelse. Huvuddelen av flerbostadshusen byggdes under 60- och 70-talet men renoverades för ett tiotal år sedan och är idag en attraktiv bostadsort.

Rekreation och fritid
I Brandbergen finns ett centralt parkområde. I anslutning till detta finns ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. I övrigt finns sporthall, bowlinghall, minigolf, squash, utedansbana med mera.

Söder om Brandbergen finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Här passerar Sörmlandsleden Tyresta nationalpark ligger inom promenadavstånd, cirka 3 km.

I Tyresta by finns gårdsbebyggelse med café, mindre djurpark och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger Skutans gård med ridmöjligheter.
Parkering
500 p-platser, Gratis parkering med P-skiva i 3h utomhus och 2h med P-skiva i garaget.
Service
Allmän och kommersiell service
Brandbergen har en väl utbyggd service. I centrum finns livsmedelsbutiker, specialbutiker, post, restauranger, apotek, bibliotek, med mera. Under 2018 etablerar försäkringskassan ett sk Servicekontor i Brandbergen Centrum där försäkringskassan, skatteverket samt pensionsmyndigheten finns representerade.
Kommunikation
Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm. God kontakt med det regionala vägnätet. Restid till Stockholm cirka 20 minuter med bil. Snabbuss till Gullmarsplan tar lika lång tid. Här finns ett väl utbyggt gång- och cykelvägnät, separerat från biltrafik. Med bil når man Stockholm på 15-20 minuter.
Övrigt
Mer information om Brandbergen Centrum finns på vår hemsida.
i
Begär mer info

Objekt 10618482, Brandbergen Centrum, Haninge

m
Kontaktuppgifter

Savanagruppen

Nick Börjlind
Mobil   0708795092

  http://www.brandbergencentrum.se
a

B2B – Kontorsmöbler