Uthyres övrig lokaltyp - Växjö

Västra Esplanaden 9 A-B, Centrum, 352 31 Växjö Objektnummer 10618596

Nu finns det en restaurang att hyra

Adress
Västra Esplanaden 9 A-B , 352 31 Växjö
Lokaltyp
Övriga lokaler
256 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Kontorsbyggnad i fyra våningar med underjordiskt garage.
Läge
Nu finns det en restaurang att hyra som framförallt skall driva lunchrestaurang men även ge service till hyresgästerna i huset såsom frukostmackor, fika lunchmöten mm.
Omgivning
Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.
Service
I Växjö centrum finns en bra blandning av familjevänliga vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av butiker, caféer och kultur. Kommunen ligger vackert med flera sjöar, strövstigar och vandringsleder på nära håll.
Kommunikation
Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1971
i
Begär mer info

Objekt 10618596, Västra Esplanaden 9 A-B

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Helena Dellborg
  040-17 44 25
  0706-6856660

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler