Uthyres butik - Täby

Täby Centrum, 18370 Täby Objektnummer 10619888

Väldisponerad butikslokal i Täby centrum.

Adress
Täby Centrum , 18370 Täby
Lokaltyp
Butikslokaler
47 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden är uppförd 1968 och ombyggd 1991 samt 2014. Lokalen än anpassad till nuvarande skick 2016.
Läge
Butikslokal i utmärkt läge i den äldre delen av Täby Centrum med stor öppen försäljningsyta och överblick av hela lokalen från gångstråket utanför. Bra möjlighet att exponera varor och välplanerad lokal med mindre lagerutrymme bakom tillsammans med toalett samt pentry för personalen. Lasthiss som ansluter till lastkaj finns precis utanför personalentrén!
Omgivning
Med hela 70.000 invånare i Täby Kommun där flertalet bor i tätorten så är Täby Centrum navet för nästan varje invånare. Med planer för ca 6000 bostäder i Täby Park som byggs på gamla Täby Galopp samt ytterligare ca 1400 bostäder i Roslags Näsby så kommer närområdet få en betydande folkmängdsökning framöver. Med kranskommuner såsom Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Vaxholm och Österåker så har man ytterligare områden med bra intag av besökande.
Parkering
Ca 2700 p-platser med två timmars fri parkering och fyra timmar för medlemmar.
Service
Med ca 260 butiker, restauranger samt caféer så är Täby Centrum väletablerad köpcentrum med mertalet besökande från Stor-Stockholms region och från det köpstarka kommunerna omkring i synnerhet.
Kommunikation
Med Roslagsbanan intill samt nya bussterminalen bredvid så är läget ypperligt för pendlande och navet för hela kollektivtrafiken i Täby. Med bil så ansluter man smidigt genom E18 som går strax intill.
Övrigt
Överlåtelse av hyresavtal, ej verksamhet. För att hyresvärden ska godkänna tillkommande verksamhet så krävs det ett bra koncept samt väletablerad företag. Bankgaranti kommer att krävas. Snabbt tillträde möjlig.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Våning
2 / 3

Skyltläge

Lokal överlåtes

i
Begär mer info

Objekt 10619888, Täby Centrum

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler