Uthyres kontor - Kista

Isafjordsgatan 30, Stockholm, Kista Objektnummer 10620318

En ljus och välplanerad kontorslokal om 685 kvm med dubbla balkonger! Låg hyra!

Adress
Isafjordsgatan 30 , Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
250 - 685 m2
Årshyra:
1200 kr/m²

Objektbeskrivning

Omgivning
Centralt beläggen i Kista, ett spännande och expansivt område där många svenska och utländska företag valt att etablerat sig.

Kista Science City spänner sig över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.
Service
I huset finns World Class restaurang och i granfastigheten finns Memory Hotel med hotellrum, lägenheter, konferens och restaurang.

En kort promenad och du är i Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Som har ett brett utbud av butiker, restauranger, gym och all tänkbar närservice. För den som vill ha nöjesaktiviteter finns också bowling, bio, GoCart mm.
Kommunikation
En promenad från fastigheten till Kista tunnelbana tar 2-3 min. Kista nås via blå tunnelbanelinje mot Akalla på ca 17 minuter från T-Centralen. Helenelund mot Märsta är också ett alternativ och nås på ca 12 minuter. Restiden till Bromma flygplats är ca 15 minuter och Arlanda ca 25 minuter med flygbussarna. Stockholms Stad kommer förbättra kommunikationerna ytterligare med tre nya stationer i Kista varav en kommer vara belägen mellan Kista Galleria och Jan Stenbecks torg.
Övrigt
En fin och välplanerad kontorslokal på Isafjordsgatan 30 i Kista. Bra ljusinsläpp och dubbla balkonger med solsken från alla väderstreck som personalen kommer älska!
Korttidskontrakt med möjlighet till förlängning och låg hyra.
i
Begär mer info

Objekt 10620318, Isafjordsgatan 30

m
Kontaktuppgifter

Lundberg & Kock AB

Niklas Lundberg
Mobil:   070-283 79 78

  http://www.lundbergkock.com
a

B2B – Kontorsmöbler