Uthyres kontor - Kista

Isafjordsgatan 30, Stockholm, Kista Objektnummer 10620318

En fin och välplanerad kontorslokal om 685 kvm med dubbla balkonger! Korttidskontrakt till och med 31/12-2019 med möjlighet till förlängning.

Adress
Isafjordsgatan 30 , Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
685 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Pensionsmyndigheten, Skattemyndigheten, Försäkringskassan, HiQ, Intel Sweden, Hörselskadades Riksförbund (HRF) osv.
Service
I huset finns World Class restaurang och i granfastigheten finns Memory Hotel med hotellrum, lägenheter, konferens och restaurang.

En kort promenad och du är i Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Som har ett brett utbud av butiker, restauranger, gym och all tänkbar närservice. För den som vill ha nöjesaktiviteter finns också bowling, bio, GoCart mm.
Kommunikation
En promenad från fastigheten till Kista tunnelbana tar 2-3 min. Kista nås via blå tunnelbanelinje mot Akalla på ca 17 minuter från T-Centralen. Helenelund mot Märsta är också ett alternativ och nås på ca 12 minuter. Restiden till Bromma flygplats är ca 15 minuter och Arlanda ca 25 minuter med flygbussarna. Stockholms Stad kommer förbättra kommunikationerna ytterligare med tre nya stationer i Kista varav en kommer vara belägen mellan Kista Galleria och Jan Stenbecks torg.
Övrigt
En fin och välplanerad kontorslokal på Isafjordsgatan 30 i Kista. Yta om 685 kvm med dubbla balkonger! Bra ljusinsläpp och balkonger med solsken från alla väderstreck som personalen kommer älska!
i
Begär mer info

Objekt 10620318, Isafjordsgatan 30

m
Kontaktuppgifter

Lundberg & Kock AB

Niklas Lundberg
Mobil:   070-283 79 78

  http://www.lundbergkock.com
a

B2B – Kontorsmöbler