Uthyres butik - Uppsala

Kungsängsvägen 27, Kungsporten, 753 23 Uppsala Objektnummer 10621043

Är du intresserad av att öppna ett café med trädgårdsservering i Kungsporten?

Adress
Kungsängsvägen 27 , 753 23 Uppsala
Lokaltyp
Butikslokaler
77 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 7 byggnader i 3-4 våningsplan, och en stor gemensam grönskande innergård mellan husen. Mycket goda parkeringsmöjligheter.
Läge
Välkommen till denna trevliga cafélokal om ca 77 kvm i grönskande trädgårdsmiljö och goda parkeringsmöjligheter. Just nu förädlar Klövern byggnaden på Kungsängsvägen 27 i Kungsporten. Här skapas en reception i entréplan, ett nytt modernt kontorshotell, konferens och dessutom kommer Klöverns nya kontor finnas här. Är ni intresserade av att driva både reception-/konferens förutom caféverksamhet så finns här goda möjligheter för rätt person.

Kungsporten är trevligt beläget med goda kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter. Byggnaden beräknas vara färdig för inflyttning Q1 2019. Kontakta oss för mer information!

På Kungsängsvägen 27 och i direkt anslutning till vår nya reception finns nu en fin lokal som skulle passa perfekt som café eller lättare matservering med lunchsallader etc.

Cafélokalen kommer finnas på entréplanet med utgång till fastighetens gemensamma trädgård. Här finns möjlighet att ha uteservering i det gröna under årets varmare månader. Rummen har idag ljusa väggar och stora fönsterpartier mot trädgården. Lokalen som i dagsläget är i behov av renovering, kan nu anpassas efter hyresgästens önskemål och kommande verksamhet.
Omgivning
Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 2 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.
Service
På Kungsporten fint ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen. Under hösten planerar även Klövern att flytta kontoret till Kungsporten, vilket innebär en direkt närhet till hyresvärden.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2019-01-01, Enligt överenskommelse
Byggår
1988
Renoveringsår
2018
Våning
BV / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10621043, Kungsängsvägen 27

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Ellica Strindberg
Uthyrare
  010-482 71 22


a

B2B – Kontorsmöbler