Uthyres kontor - Lunda

Fagerstagatan 11, Lunda Objektnummer 10621417

Kontor med stora möjligheter upp till 4 800 kvm!

Adress
Fagerstagatan 11 , Lunda
Lokaltyp
Kontorslokaler
250 - 4800 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten uppfördes år 1990.
Läge
Detta är en unik möjlighet för dig och ditt företag att sitta i en nästan helt egen byggnad om totalt 4 800 kvm. Byggnaden erbjuder stora ljusa kontorsytor med stor flexibilitet där ni kan välja om ni vill sitta i enskilda rum eller i öppet landskap. Byggnaden har flera entréer vilket ger möjlighet att skapa en tydlig extern- och intern del om så önskas. Det finns även möjlighet att driva en egen lunchrestaurang för de anställda vilket är en unik fördel för dig och ditt företag. Parkering finns att hyra i p-däck och det finns goda kommunikationer i området.
Omgivning
Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.
Parkering
Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.
Kommunikation
Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.
Övrigt
Fastigheten är en kontorsbyggnad där bland annat skolor och stadsdelsförvaltning huserar. En byggnad full med liv och rörelse.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1990
i
Begär mer info

Objekt 10621417, Fagerstagatan 11

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se