Uthyres kontor - Uppsala

Kungsgatan 111, Kungshörnet, 753 18 Uppsala Objektnummer 10621482

Två ljusa kontorslokaler på Kungshörnet

Adress
Kungsgatan 111 , 753 18 Uppsala
Lokaltyp
Kontorslokaler
108 - 207 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 5 fristående 3-våningshus. Varje huskropp har sin egen entré med hiss. Fastigheten har både kontorslokaler, butiker och stor parkering med många platser.
Läge
Lokal 207 kvm: Trevlig hörnlokal på våningsplan 2. Här sitter ni i separata kontorsrum med gemensamma mötesrum att sammanstråla i. Läget på Kungshörnet ger god tillgänglighet för besökare. I området finns många olika verksamheter såsom butiker, gym och populära lunchrestauranger.

Lokal 108 kvm: Perfekt lokal i trevligt läge för det mindre företaget.
Trevlig kontorslokal med möjlighet att sitta i såväl öppet kontorslandskap som i eget rum.
Omgivning
Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser för såväl hyresgäster som besökare.
Service
I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1988
Våning
2 / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10621482, Kungsgatan 111

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Åsa Svedjetun
Uthyrare

  070-342 22 55

a

B2B – Kontorsmöbler