Uthyres kontor, butik, lager/logistik - Söderhamn

Granvägen 1, Björnänge, 826 35 Söderhamn Objektnummer 10621652

Lagerlokal som kan omvandlas till butik. Granne med Selga och goda parkeringsmöjligheter!

Adress
Granvägen 1 , 826 35 Söderhamn
Lokaltyp
Kontorslokaler
302 m2
Butikslokaler
302 m2
Lagerlokaler
302 m2
Totalyta
302 m2

Objektbeskrivning

Läge
I fastigheten finns bl.a Posten, Selga och Jeven etablerade idag, skyltläge mot granvägen med goda parkeringsmöjligheter för kunder. Närmaste granne är SELGA samt Björnänge företagshotell, så hit har kunderna redan hittat. Portar för in- och urlastning. I lokalen finns pentry och RWC.
Omgivning
I anslutning till E4an Industri- och bostadsområde nära Söderhamns centrum. Söderhamn är en aktiv kustkommun i södra Hälsingland med ca 27 000 invånare. E4 och Ostkustbanan bidrar till att göra Söderhamn till en centralt belägen del av Sverige. En viktig kommunikationslänk är även sjöfarten. I kommunen finns fyra stora hamnar
Service
Centralt läge, 1 km till butiker och service i Söderhamn centrum.
Kommunikation
Beläget nära infartsleden från E4. Närhet till Rececentrum med tåg- och bussförbindelser. Med tåg är restiden till Arlanda mindre än två timmar. Busshållplats finns 50 m från fastigheten.
Övrigt
Lokalen ligger i Björnänge företagshotell. Här finns anpassningsbara lokaler för kontor, lager och industri. I huset finns ett stort antal faciliteter som kan nyttjas av hyresgästerna gemensamt och efter eget önskemål, som ett heltäckande fastighetsnät med snabb och enkel uppkoppling. Lastning och lossning av gods kan ske under tak. Kortläsare i alla ytterdörrar, TV-övervakning. Bevakningsrondering kvällar, nätter och helger.
Idag inrymmer fastigheten bl a konsult- och logistikföretag, elektroniktillverkning.

Tilläggsuppgifter

Våning
BV
i
Begär mer info

Objekt 10621652, Granvägen 1

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Terese Bergqvist
  026123281
  026123281

  http://www.fastpartner.se/
a