Uthyres butik - Sundbyberg

Sturegatan 19, 172 70 Sundbyberg Objektnummer 10621874

Butikslokal på bästa läget på Sturegatan!

Adress
Sturegatan 19 , 172 70 Sundbyberg
Lokaltyp
Butikslokaler
288 m2

Objektbeskrivning

Läge
På attraktiva Sturegatan kan vi erbjuda en fin butikslokal i bästa hörnläge. Ni hamnar i gott sällskap i fastigheten med restaurang Nonni, Matmakarn och Eatery. Butiken ligger endast två minuter från Sundbybergs station med pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana samt många busslinjer.
Omgivning
Denna fastighet ligger mitt i Sundbybergs Centrum, omgiven av trevliga promenadstråk, mysiga butiker och bra restauranger. Fastigheten ligger i direkt anslutning till tunnelbana och pendeltåg. Det är gott om namnkunniga företag i närområdet såsom Swedbank, SBAB, Orkla, Evry, Coop, Adecco med flera.
Service
Förutom all service i fastigheten är det extremt gott om butiker, caféer och restauranger i Sundbybergs centrum, det är faktiskt Sveriges restaurangtätaste kommun.
Kommunikation
Mycket bra läge, nära till Solna och Sundbybergs centrum med goda kommunikationer. T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och 13 busslinjer. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18.
Närheten till Bromma flygplats gör också detta till ett oslagbart kommunikationsläge.

Tilläggsuppgifter

Våning
1
i
Begär mer info

Objekt 10621874, Sturegatan 19

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Magnus Smedmark
Uthyrare

  0727118460

  http://www.fabege.se
a