Uthyres kontor - Sollentuna

Aniaraplatsen 4-6, Sollentuna Centrum, 191 47 Sollentuna Objektnummer 10622381

Här erbjuds ett ljust och flexibelt kontor om 432 kvm högst upp i fastigheten.

Adress
Aniaraplatsen 4-6 , 191 47 Sollentuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
432 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten ligger intill Sollentuna Centrum, ett nybyggt & attraktivt köpcenter. I Sollentuna finns det även gott om grönområden.
Läge
Lokalens befintliga planlösning är rumsindelad och sammantaget finns 15 kontorsrum, konferens, pentry, loungeytor, förråd samt 3 wc inklusive dusch.
Planlösningen är flexibel och möjlighet finns att tillskapa en öppen planlösning.

Befintliga ytskikt är av ok standard. Vid önskemål anpassas lokalens ytskikt i samråd med ny hyresgäst.

Fastigheten ligger ca 300 meter från pendeltågstationen.

I fastigheten finns varmgarage
Omgivning
Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen med att tillföra nya företag och nya bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.
Service
I området finns ett utmärkt serviceutbud. Sollentuna Centrum erbjuder 115 butiker med varierande utbud. I centrumet finns företag som Clas Ohlson, H&M, Espresso House, Gateau, Ica, Olearys mfl etablerade. I närheten finns även grönområde, motionshall och simhall.
Kommunikation
Goda kumminkationer via pendeltåget med Sollentuna station i direkt anslutning till fastigheten. Även flertalet busslinjer tar dig till fastigheten, Buss 179 trafikerar sträckas Kista Centrum- till Solletuna Centrum. Den finns även bussar som ar som trafikerar sträckan österut mot Täby och Danderyd, bland annat buss 627
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
i
Begär mer info

Objekt 10622381, Aniaraplatsen 4-6

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a