Uthyres kontor - Lund

Traktorvägen 11, Nova, Lund, 226 60 Lund Objektnummer 10622460

Ljus kontorslokal vid Nova Lund

Adress
Traktorvägen 11 , 226 60 Lund
Lokaltyp
Kontorslokaler
384 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är belägen i Gunnesbo företagsområde mitt emot Nova Lund. I nära anslutning finns Lunds västra infart samt Fjelierondellen som knyter samman Lunds västra och norra ringled. Byggnaden består av två sammanbyggda huskroppar, en del med svart tegelfasad i två våningsplan och en del med plåtbeklädd fasad i silver. Huset består av totalt fem våningsplan. Inom fastigheten finns både kontor och lagerbyggnader. Byggnadens karakteristiska fasad och form gör den enkel att hitta till och lätt att känna igen.
Det är lätt att ta sig till och från fastigheten samtidigt som den har ett mycket bra skyltläge.
Läge
Ljus kontorslokal på andra våningsplan i välkänd fastighet vid Nova Lund. Ytan är fördelad mellan både kontorsrum och öppet landskap samt konferensmöjligheter. Ytorna går självklart att anpassa efter ert behov så att planlösningen motsvarar den verksamhet som planeras att bedrivas på plats. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Våningsplan 2 erbjuder både öppet kontorslandskap och cellkontor i olika storlekar och utformning. Det finns en öppen härlig ljusgård i mitten.
Omgivning
Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge utmed Fjelievägen. I nära anslutning finns stort utbud av matbutiker inom Mobilia samt stort utbud av shopping och restauranger med dess omedelbara närhet till Nova Lund.
Parkering
Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.
Service
Ett brett utbud av kommersiell service finns tillgängligt i området inom gångavstånd från fastigheten.
Nova lund erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Inom handelsplatsen Mobilia finns flera livsmedelsbutiker. I fastigheten finns en välrenommerad lunchrestaurang. Längs Fjelievägen ligger bland annat en bensinstation, biltvätt samt hotell.
Kommunikation
Kommunikationer till fastigheten är goda då Fjelievägen passerar precis utanför och E6:an ligger endast två kilometer bort. Hållplatser för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Med buss nås Lunds centralstation inom 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
2

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10622460, Traktorvägen 11

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler