Uthyres kontor - Lund

Traktorvägen 11, Nova, Lund, 226 60 Lund Objektnummer 10622545

Unik kontorslokal på översta våningsplanet med härligt ljus, rymd och utsikt.

Adress
Traktorvägen 11 , 226 60 Lund
Lokaltyp
Kontorslokaler
350 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är belägen i Gunnesbo företagsområde mitt emot Nova Lund. I nära anslutning finns Lunds västra infart samt Fjelierondellen som knyter samman Lunds västra och norra ringled. Byggnaden består av två sammanbyggda huskroppar, en del med svart tegelfasad i två våningsplan och en del med plåtbeklädd fasad i silver. Huset består av totalt fem våningsplan. Inom fastigheten finns både kontor och lagerbyggnader. Byggnadens karakteristiska fasad och form gör den enkel att hitta till och lätt att känna igen.
Det är lätt att ta sig till och från fastigheten samtidigt som den har ett mycket bra skyltläge.
Läge
Unik kontorslokal på översta våningsplan i fastigheten. Kontorsytorna har en annorlunda karaktär med fint vinklade glaspartier som ger extra rymd och ljus. Ytan är fördelad på traditionella kontorsrum med glaspartier samt öppet kontorslandskap.Bra konferensmöjligheter finns både i lokalen och i fastigheten. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Går att anpassa för att passa er verksamhet optimalt.
Omgivning
Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge utmed Fjelievägen. I nära anslutning finns stort utbud av matbutiker inom Mobilia samt stort utbud av shopping och restauranger med dess omedelbara närhet till Nova Lund.
Parkering
Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.
Service
Ett brett utbud av kommersiell service finns tillgängligt i området inom gångavstånd från fastigheten.
Nova Lund erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Inom handelsplatsen Mobilia finns flertalet livsmedelsbutiker. I fastigheten lfinns en välrenommerad lunchrestaurang. Längs Fjelievägen ligger bland annat en bensinstation, biltvätt och hotell.
Kommunikation
Kommunikationer till fastigheten är goda då Fjelievägen passerar precis utanför och E6:an ligger endast två kilometer bort.
Hållplatser för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Med buss nås Lunds centralstation inom 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10622545, Traktorvägen 11

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler