Uthyres kontor - Norrköping

Korsgatan 2, Pronova, 602 33 Norrköping Objektnummer 10622884

Nyrenoverat kontor med högt i tak och vackra fönster

Adress
Korsgatan 2 , 602 33 Norrköping
Lokaltyp
Kontorslokaler
209 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Företagspark, Norrköping Science Park, med huvudéntre mot S:t Persgatan. Fastigheten består av sex ihopbyggda huskroppar om vardera upp till sex våningsplan. Fastigheterna håller en hög standard och har en charmig karaktär. I fastigheten finns lunchrestaurang och gym.
Läge
Nyrenoverat kontor med högt i tak och vackra fönster. Lokalen har ett antal småkontor i kombination med en större öppen yta för ca 10 arbetsplatser beroende på möblering. I företagsparken återfinns företag som jobbar bl a inom data-IT, teknik, samhällsbyggnad, forskning, utbildning och VR. Inte mer än ett stenkast härifrån hittar vi Campus tillhörande Linköpings universitet som gör platsen unik. I denna miljö kan Du även förena nytta med nöje och ta en walk-and-talk längs med vackra Åbackarna och Motala Ström.

I lokalen finns idag ett antal småkontor, ett större konferensrum och en större öppen yta med plats för 10 arbetsplatser beroende på möblering. I anslutning till öppna ytan finns pausutrymme med pentry, wc och datarum/förråd.
Omgivning
Centralt läge i Norrköping Science Park, en stadsdel med kulturhistoriska byggnader strax intill Motala Ström med sina härliga grönområden. Industrilandskapet runt Strömmen är unikt i Europa. Området domineras av dess forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader. Några minuters gångavstånd till Drottninggatan, shoppingstråket i Norrköping.
Parkering
Finns i området
Service
I området finns hotell/B&B, lunch- och kvällsrestaurang, gym, tandläkare, biograf, apotek, mataffärer m m.
Kommunikation
Närhet till spårvagn och busshållplats. 10-15 min gångavstånd till resecentrum. 10 min till city.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående
Byggår
1852
Renoveringsår
2005
Våning
2 / 5
i
Begär mer info

Objekt 10622884, Korsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Maud Andersson Pekkanen
Affärsenhetschef
  010-482 76 08


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler