Uthyres kontor - Kungsholmen

Jakob Westinsgatan 5, Kungsholmen Objektnummer 10623113

Attraktivt belägen lokal invid Norr Mälarstrand med egen ingång uthyres utan överlåtelseavgift! Lokalen passar som kontor och/eller showroom och en parkeringsplats är möjlig att hyra utanför lokalen!

Adress
Jakob Westinsgatan 5 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
110 m2
Månadshyra:
Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Objektbeskrivning

Fastigheten
Det vackra huset på Jacob Westinsgatan uppfördes år 1926. Huset har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler på somrarna.
Läge
Lokalen har en egen ingång från gatan samt en ingång från husets gemensamma trapphus. Entrén är mycket välkomnande med plats för väntande besökare. Lokalen har ett rejält tilltaget rum vilket fungerar som arbetsplats för flera medarbetare alternativt som ett showroom. Det finns även ett mindre arbetsrum för ca 2-3 arbetsplatser som också kan nyttjas som mötesrum. Här finns också ett pentry med 4-5 matplatser, en trevlig wc samt förråd och städskrubb.

Lokalen har en härlig atmosfär och en generös takhöjd. Väggarna är vitmålade och lokalen har ett genomgående parkettgolv förutom vid entrén som har ett grått klinkergolv.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. Det är även möjligt att teckna ComHem abonnemang.
Omgivning
Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.
Parkering
Det finns möjlighet att hyra en fast parkeringsplats utanför lokalen för 1500 kr/månad exkl. moms. Annars parkringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff eller boendeparkering (1100 kr/mån inkl. moms för boende på Kungsholmen). Det finns gott om parkeringsplatser längs med Norr Mälarstrand. Alternativt kungsholmens allmänna parkeringshus, exempelvis Pipers Garaget på Pipersgatan 23.
Service
Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger och promenadstråk, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamheter och showroom.
Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde tidigast 1 oktober 2018 eller enligt överenskommelse.
Byggår
1926
i
Begär mer info

Objekt 10623113, Jakob Westinsgatan 5

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler