Uthyres kontor, kontorshotell - Kista

Finlandsgatan 10, 164 74 Kista Objektnummer 10623508

Välkommen till Fastoffice Kista. Kontorshotellet för dig som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning.

Adress
Finlandsgatan 10 , 164 74 Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
12 - 24 m2
Kontorshotell
12 - 24 m2
Totalyta
12 - 24 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
.
Läge
I hyran ingår internet, kaffe, el, värme, vatten och fastighetsskatt.

F.o.m. 2019-11-01 finns det ett rum på 14 m2 ledigt.
Omgivning
Fastigheten ligger i Kista Bright, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.
Service
På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Good Morning Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.
Kommunikation
Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar även området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, Finlandsgatan ligger alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Flygbussen finner du närmast vid Kista Centrum.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
4
Antal rum
13
i
Begär mer info

Objekt 10623508, Finlandsgatan 10

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Felix Thorell
  08-562 517 51


  http://www.fastpartner.se/
a