Uthyres kontor, produktion, lager/logistik - Sollentuna

Hovslagarevägen 35, Sollentuna Objektnummer 10623905

Flexibel lokal i bra läge.

Adress
Hovslagarevägen 35 , Sollentuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
1007 m2
Produktionslokaler
1007 m2
Lagerlokaler
1007 m2
Totalyta
1007 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är bebyggd med tre industri-/lagerbyggnader om respektive två våningar.
Läge
Denna flexibla yta med tillhörande kontor kan användas som lager, industri eller som verkstadslokal och är bra belägen på Norrort med närhet till E4 och Arlanda vilket ger snabba distributionsvägar.

Lokalen har en takhöjd som varierar från låglager ca 2,55 – 2,75m till höglager 7,5 – 9,0m och även en egen markport för in- och utlastning. Den inhägnade markytan utanför lokalen som delas med andra hyresgäster ger möjlighet till trygg förvaring eller uppställningsyta. Parkering finns i området.

Uppdelningen av ytan ser ut som nedan:
Kontor plan 1: 251 kvm
Kontor plan 2: 138 kvm
Lager plan 1: -1: 135 kvm (Här finns även arkivrum/förråd/skyddsrum).
Omgivning
Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker.
Parkering
Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.
Kommunikation
Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter. Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2019-01-01 eller enligt överenskommelse.
i
Begär mer info

Objekt 10623905, Hovslagarevägen 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler