Uthyres kontor, kontorshotell - Solna

Stjärntorget 2, Mall Of Scandinavia, 169 79 Solna Objektnummer 10625563

Flexibel plats i rogivande modern miljö!

Adress
Stjärntorget 2 , 169 79 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
4 m2
Kontorshotell
4 m2
Totalyta
4 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Läge
QUICK OFFICE DANDERYD – COWORKING SPACE
Här erbjuder vi coworking ytor i modern miljö och med exklusiv interiör. Rogivande platser med flera egna bås.

COWORKING SPACE
Som medlem har ni tillgång till Quick Office coworking spaces på samtliga kontor. Variera era arbetsytor från lounge till öppna coworkingytor beroende på dagens uppgifter och humör. I medlemskapet ingår också WIFI, utskrifter, frukost en gång i veckan, personlig service, kaffe/ te och mycket mer. Ni har också möjlighet att boka konferensrum, och vid behov kan ni lägga till ett privat kontor.

ERBJUDANDE JUST NU
Teckna ett 12-månaders avtal men betala endast för 9! Flytta in senast 1 maj 2020 och välj de tre månaderna fritt som passar er bäst jämnt fördelade under perioden.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plast för 14 personer i styrelsesittning.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!
Omgivning
I centrum av Arenastaden i Mall of Scandinavia finns Quick Office Workspace. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!
Kommunikation
Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2015

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10625563, Stjärntorget 2

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Therése Rosén
Uthyrare

  0707-87 76 73

a