Uthyres kontorshotell - Uppsala

Kungsängsvägen 25, Boländerna, Uppsala Objektnummer 10626105

Adress
Kungsängsvägen 25 , Uppsala
Lokaltyp
Kontorshotell
10 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten består av 7 byggnader i 3-4 våningsplan, och en stor gemensam grönskande innergård mellan husen. Mycket goda parkeringsmöjligheter.
Läge
Välkommen till vårt populära kontorshotell, First office på Kungsporten. Just nu har vi ett ledigt kontorsrum om ca 10 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamt mötesrum, internet, kök, kaffe/te, internet och städning och parkeringsplats. Konceptet är idealiskt för mindre företag eller för er som uppskattar den flexibla kontorslösningen. Kungsporten har det perfekta läget för företagare!

Möblerat ljust kontorsrum på plan 2, med ljusa väggar, plastmatta och stort fönster. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom konferensrum, kök med matplats och grönskande innergård med sittplatser mellan byggnaderna runt Kungsporten.
Omgivning
Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar. I fastigheten finns 2 st First officekontor för mindre och mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.
Service
På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan Kungsgatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1988
Våning
2 / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10626105, Kungsängsvägen 25

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Ellica Strindberg
Uthyrare
  010-482 71 22


a

B2B – Kontorsmöbler