Uthyres kontor - Uppsala

Kungsängsvägen 27, Boländerna, 753 23 Uppsala Objektnummer 10627011

Vi anpassar lokalens storlek och utformning efter era önskemål

Adress
Kungsängsvägen 27 , 753 23 Uppsala
Lokaltyp
Kontorslokaler
5000 m2

Objektbeskrivning

Läge
Välkommen till Kungsängsvägen 27! Här finns möjlighet att hyra er anpassade lokal på max 5000 kvm. Vi skräddarsyr lokalen både till yta och planlösning beroende på er verksamhets behov. Goda parkeringsmöjligheter. Kungsporten har det perfekta läget för företagare!

Vi anpassar lokalen efter era önskemål, både till yta och planlösning. Kontakta oss så får ni veta mer.
Omgivning
Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 3 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.
Service
På Kungsporten fint ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10627011, Kungsängsvägen 27

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Åsa Svedjetun
Uthyrare

  070-342 22 55

a

B2B – Kontorsmöbler