Uthyres kontor - Malmö

Norra Bulltoftavägen 65 G, 212 21 Malmö Objektnummer 10627564

Lokalen är renoverad 2015 och erbjuder kök kombinerat med konferensrum, 3 kontorsrum varav det största går att dela i 2 rum.

Adress
Norra Bulltoftavägen 65 G , 212 21 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
160 m2

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen är renoverad 2015 och erbjuder kök kombinerat med konferensrum, 3 kontorsrum varav det största går att dela i 2 rum. Det finns även möjlighet att lägga till ytterligare 30 kvm som ex. kan användas som konferensrum om så önskas. Vi anpassar självklart efter era behov och önskemål om så önskas.
Omgivning
Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad.

Kort historik om parken:
Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.

Källa: Wikipedia
Parkering
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral och gym.

Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.
Kommunikation
Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig.

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Antal rum
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10627564, Norra Bulltoftavägen 65 G

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Annika Sjöberg
  040-653 25 01


  http://www.fastpartner.se
a