Uthyres kontor, butik, lager/logistik - Malmö

Norra Bulltoftavägen 65 A, Kirseberg, 212 21 Malmö Objektnummer 10627565

Här finns tillfälle att hyra en ljus, cool lokal med industrikänsla och anpassa den precis som ni vill ha den!

Adress
Norra Bulltoftavägen 65 A , 212 21 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
1177 m2
Butikslokaler
1177 m2
Lagerlokaler
1177 m2
Totalyta
1177 m2

Objektbeskrivning

Läge
Lokal i markplan med 1 110 kvm möjligheter. Här kan vi skapa ett fantastiskt snyggt och coolt kontor/butik/showroom efter era behov. Lokalen är delbar i ca hälften om inte hela ytan önskas. Handikappsanpassad entre´. Det finns även inlastningsmöjligheter via port på baksidan av lokalen.

Varmt välkomna på visining!
Omgivning
Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad.

Kort historik om parken:
Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.

Källa: Wikipedia
Parkering
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
I fastigheten finns livsmedelsbutik.

Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.
Kommunikation
Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården. Du slipper trassel och köer inne i Malmö till och från jobbet.

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
i
Begär mer info

Objekt 10627565, Norra Bulltoftavägen 65 A

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Annika Sjöberg
  040-653 25 01


  http://www.fastpartner.se
a