Uthyres butik - Uppsala

Kungsgatan 113, Kungshörnet, 753 18 Uppsala Objektnummer 10627850

Stor butikslokal med bra skyltläge på Kungshörnet!

Adress
Kungsgatan 113 , 753 18 Uppsala
Lokaltyp
Butikslokaler
373 m2

Objektbeskrivning

Läge
Välkommen till Kungshörnet och denna stora butikslokal med stor utvecklingspotential. Lokalen har stora skyltfönster ut mot Kungshörnets parkeringsplats och Kungsgatan. Här finns både ett modernt pentry, kassavalv och lagerdel med stort port mot lastkaj. Det finns omklädningsrum med dusch/wc samt möjlig kontorsdel. Trevlig lokal med bra affärsläge, bra kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter.

Trevlig butikslokal med stora butiksytor med skyltfönster och kundingång. Kontorsrum, pentry, omklädningsrum samt kassaval och lagerdel med dörr ut till lastkaj för varuinlämning.
Omgivning
Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.
Parkering
Gott om parkeringsplatser för såväl personal som för besökare.
Service
I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.
Kommunikation
Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1988
Våning
BV / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10627850, Kungsgatan 113

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Åsa Svedjetun
Uthyrare

  070-342 22 55

a

B2B – Kontorsmöbler