Uthyres kontorshotell - Kista

Torshamnsgatan 35, Kista, Kista Objektnummer 10628101

Öppningserbjudande för vårt nya kontorshotell i Kista. 11995kr/mån för 4-5 personer! Möbler, kaffe, fria mötesrum, gym, reception och mycket mer ingå

Adress
Torshamnsgatan 35 , Kista
Lokaltyp
Kontorshotell
20 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.
Parkering
Fina cykelstråk leder hela vägen fram från Stockholms södra delar. Åker du bil från centrala Stockholm eller Uppsala tar du E4:an raka vägen. Bor du i Stockholms norra delar kan du välja E18.
Service
I huset har vi samlat det mesta du behöver som reception, en konferensanläggning, ett gym och en egen restaurang i Sabis regi där du kan köpa med dig en lunch.
Kommunikation
Läget i Kista är oslagbart, fastigheten Nordic Forum ligger ett stenkast från både tunnelbana, bussar, pendeltåget och Kista Galleria. Att det bara tar 17 min mellan T-centralen och Kista och att tunnelbanan går var sjätte minut i rusningstrafik, gör det smidigt för dig att komma till och från jobbet. Här finns också fina cykelstråk och väljer du att ta bilen hit kan du parkera i garage, parkeringsdäck eller på allmänna parkeringar precis utanför fastigheten.
Övrigt
Vår första C/O-anläggning hittar du i Nordic Forum, Kista. Det är en perfekt mötesplats för moderna företag som jobbar smart och vill växa samt utbyta idéer med varandra. Nyrenoverade lokaler, gemensamma kontorsytor, mötesrum, modern utrustning och snygg inredning gör att du trivs på jobbet. I huset har vi samlat det mesta du behöver som konferensanläggning, ett gym och en restaurang där du kan köpa med dig en lunch. I receptionen hjälper vi dig också gärna med allt ifrån att ta emot besökare till att ta hand om din kemtvätt.

Öppningserbjudandet gäller vid tecknat avtal innan 31/8-19.
I erbjudandet ingår följande:
Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp.
Fri tillgång till kaffe,te och varmchoklad.
Fri tillgång till mötesrum och telefonrum i olika storlekar samt tillgång till skrivare.
Fri tillgång till det nybyggda gymmet som endast är tillgängligt för hyresgäster.

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
>2018
i
Begär mer info

Objekt 10628101, Torshamnsgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Gabriel Andersson
Mobil:   070-283 38 92

  http://www.profi.se
a

B2B – Kontorsmöbler