Uthyres kontor, utställning, utbildning, vårdlokal - Vällingby

Grimstagatan 160-162, Vällingby Objektnummer 10628968

Anpassningsbar lokal i fint skick uthyres! Lokalen passar för många olika verksamheter såsom vuxenutbildning, kontor, mottagning så som tandläkarklinik etc. Lokalen har god tillgänglighet och kan hyras av omomsad hyresgäst!

Adress
Grimstagatan 160-162 , Vällingby
Lokaltyp
Kontorslokaler
584 - 652 m2
Utställningslokaler
584 - 652 m2
Utbildningslokaler
584 - 652 m2
Vårdlokaler
584 - 652 m2
Totalyta
584 - 652 m2
Delbar
Delbar
Lokalen passar för
Utbildning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!
Läge
Lokalen har idag till största del en rumsindelad planlösning med 20 kontorsrum. Det finns möjlighet att genom rumsavdelningar skapa ytterligare tre rum. Ytorna är flexibla och går även att öppna upp efter behov om en öppnare planlösning önskas. Utöver kontorsrummen finns ett par mötesrum för ca 6 personer, ett sort konferensrum för ca 20 personer som kan avdelas med vikvägg, ett pentry med angränsande matsal och loungedel i modern standard, ett mindre penty, tre vanliga wc, en rwc samt förrådsytor. Lokalen har en välkomnande entré med receptionsdisk och god tillgänglighet. Ett större rum som förslagsvis kan nyttjas som lager kan med lätthet inkluderas i ytan och då blir lokalarean ca 652 kvm.

Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m. Lokalen är en del av en envånings-byggnad utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad som erbjuder ett utmärkt skyltläge.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber är redan indraget till lokalen och Banhof är leverantör idag.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.
Omgivning
Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Företag i närheten:
Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).
Parkering
Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.
Service
Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.
Kommunikation
T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
enligt överenskommelse.
Byggår
1980

Delbar

i
Begär mer info

Objekt 10628968, Grimstagatan 160-162

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler