Uthyres kontor, övrig lokaltyp -

Esbogatan 16, Sollentuna, Objektnummer 10629634

Flexibel lokal som idag inrymmer kontor, lager och showroom

Adress
Esbogatan 16 ,
Lokaltyp
Kontorslokaler
766 m2
Övriga lokaler
766 m2
Totalyta
766 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten har renoverats och utvecklas de senaste åren och har ett utmärkt skkyltläge mot E4:an. Fastigheten har en area på ca: 15 000 kvm och erbjuder ett flertal entréer.
Läge
Här finns alla möjligheter att skapa en skräddarsydd kontorlokal med goda inlastningsmöjligheter och bästa möjliga skyltläge. Restaurang finns i fastigheten. Gott om parkeringsplatser.
Omgivning
Fastigheten ligger strax utanför KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.
Service
I fastigheten finns restaurang, gym och idrottshall.
Kommunikation
Från fastigheten till tunnebanan tar det ca 8 minuter att promenera (T-bana Akalla). Olika Busslinjer går genom området. Busshållplatsen utanför fastigheten tar dig direkt till Tunnelbanestationen Akalla.
Övrigt


I Kista finns det en mängd olika träningsanläggningar. S.A.T.S, Actic, Friskis och Svettis, 24-seven, alla dessa finns inom några minuters promenad. Förutom träning inomhus tar man sig lätt bort till Ursviks fina motionsspår. Det finns både 2,5 kvm, 5 kvm och 1 mils spår.

Tilläggsuppgifter

Våning
BV
i
Begär mer info

Objekt 10629634, Esbogatan 16

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Julia Sommer
  010-151 63 03


  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler