Uthyres kontor, butik, lager/logistik, övrig lokaltyp - Hägersten

Tellusborgsvägen 67, Hägersten Objektnummer 10632449

Unik lokal i markplan med stor port, högt i tak och smakfullt renoverat. Många användningsområden idag är det kontor/filmstudio samt lager!

Adress
Tellusborgsvägen 67 , Hägersten
Lokaltyp
Kontorslokaler
376 m2
Butikslokaler
376 m2
Lagerlokaler
376 m2
Övriga lokaler
376 m2
Totalyta
376 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Läge
Nu finns möjlighet att hyra en lokal i markplan med många användningsområden! Kontor/lager, studio, showroom, butik/webshop ni väljer!

Lokalen har tidigare vart ett lager men är nu smakfullt renoverat med slipade betonggolv, målade väggar och tak, en snygg Baux akustikpanel, nytt pentry, två nya wc varav en med dusch.

Lokalen har högt i tak och utgörs främst av en stor öppen yta med plats för många skrivbord, mötesbord, ett kök med lounge/sällskapsdel. Vidare inåt i lokalen finns en studio om ca 100kvm med en green screen, ett loft om 82kvm för förvaring finns även i utrymmet och sträcker sig ovanför köksdelen.
Ytterligare finns ett förråd om 50kvm längst in i lokalen som används för förvaring.

Lokalen har goda logistikmöjligheter tack vare stor lastdörrar mot gård på baksidan av fastigheten. Väl tilltagen takhöjd om ca 4,90 m. Lastportarnas höjd är ca 3,50 m.

Larm finns till lokalen
Fiber egen lina 1000/1000
Mycket bra ventilation.Omgivning
Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District.

Företag i närheten: Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Vinkällan, Moestue, Prokab ekonomi, A3 Mobile, Cask Sweden, mfl.
Parkering
På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
efter överenskommelse
Byggår
1913
Renoveringsår
2015
i
Begär mer info

Objekt 10632449, Tellusborgsvägen 67

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Anna Johansson
Tel:   0732-53 46 12

  http://www.lokaldirekt.se
a