Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Adolfbergsvägen 31, Bromma, 168 67 Stockholm Objektnummer 10632594

Kontorsrum 27kvm! Stora möjligheter till nätverkande med andra företag. Bra kommunikationer och nära till Bromma Blocks.

Adress
Adolfbergsvägen 31 , 168 67 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
27 m2
Kontorshotell
27 m2
Totalyta
27 m2

Objektbeskrivning

Läge
Kontorsrum för upp till 10 arbetsplatser 27kvm.

Effektivisera dina kontorsytor och flytta till en kontorsmiljö med allt du behöver NÄR du behöver det.

Möblerade kontorsrum med en arbetsplats för alla medarbetare eller delade arbetsplatser.
Mötesrum i olika storlekar för upp till 12 personer.

Quick Office Bromma hyr ut kontorsrum, och kontorsplatser
Kontorshotell för dig med behov av en snabb och enkel kontorslösning.
Välkommen till ditt nya kontor!

MÖTESRUM
Kontorshotellet har flera mötesrum i olika storlekar. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötesrummen på alla våra kontorshotell. Boka ditt mötesrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se.

NÄTVERKANDE
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

VÅRA KONTORSPAKET
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.
Omgivning
Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. Förråd finns att hyra i anslutning till kontoren. Varuhiss finns.
Kommunikation
Flertalet busslinjer kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.
Tvärbanan går ifrån Sickla Udde till Solna Station och närmaste station är Karlsbodavägen. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18.
Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Gott om markparkering i direkt närområde samt garage i huset.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10632594, Adolfbergsvägen 31

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Alexander Csordas
Affärsområdesansvarig
  08-447 11 70
  070-7822543
  08-447 11 79

a

B2B – Kontorsmöbler