Uthyres kontorshotell - Vinsta

Krossgatan 22B, 16250 Vinsta Objektnummer 10632628

Välkommen att hyra ett modernt, möblerat, ljust kontorsrum i Vällingby/ Vinsta med tillgång till fiber Internet, wc, pentry och konferensrum.

Adress
Krossgatan 22B , 16250 Vinsta
Lokaltyp
Kontorshotell
1 - 62 m2
Månadshyra:
6.123
Årshyra:
73.470

Objektbeskrivning

Fastigheten
På bästa läge i Vinsta företagspark hyr vi ut välutrustade ljusa kontor i hotellmiljö. Kontoren är renoverade med fint ljusinsläpp från fönster. Gemensamhetsutrymmen omfattar konferens & lunchrum, wc osv.

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus?

Hyr då kontorsrum hos oss på Krossgatan i Vinsta Företagspark. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på bra adress med närhet till det mesta.
Läge
På våningsplanet har vi en mängd väl etablerade företag. Gemensamma utrymmen med konferens och lunchrum är fullt utrustade med moderna kontorsmöbler. Fiber draget till kontoren och wifi tillgängligt i gemensamhetsutrymmena.

Kontorsrummet är 31m² med tillhörande 31m² gemensamhetsutrymmen. Rummet är möblerat med ljusa, moderna och ändamålsenliga kontorsmöbler.

Totalhyra för kontoret med samtliga tillägg såsom fastighetsskatt, värme/va, el, inkl. gemensamma utrymmen så som konferensrum/lunch/toalett är från 5.658:- /mån exkl. moms.
Omgivning
På vardera sidorna om en korridor ligger kontorsrum med glaspartier och fönster i norr eller söderläge med genomgående heltäckningsmatta och moderna möbler såsom höj- och sänkbara skrivbord. Pentry/ lunchrum samt gemensam konferensrum samt wc, delas av hyresgästerna.

Lokalen nås via hiss från entréplan samt från parkeringen in mot gården.
Parkering
Parkering finns att hyra i närheten till fastigheten. Mycket goda kommunikationer erbjuds med buss och tunnelbana.
Service
Andra företag i närheten är bla Posten, Coop Forum, SATS, Volvo, Bilprovningen, Willys, Land Rover & Jaguar, restauranger, frisörer, läkare, m.m.
Kommunikation
Det är lätt att komma till och från Vinsta i och med att området har egen tunnebanestation och ett stort antal busslinjer med bekvämt gångavstånd från vår fastghet. Goda anslutningsvägar till flygplatserna BROMMA och ARLANDA hör också till de stora fördelarna med Vinsta.
Övrigt
Vinsta Företagspark har ett betydande framtidsläge. Vid färdigställande av E4/förbifart Stockholm kommer Vinsta att ligga mitt i skärningspunkten som binder samman de norra och södra delarna av Stockholm. Förbifarten går från Kungens Kurva i söder till Häggvik i norr. Sträckan Vinsta- Skärholmen beräknas ta cirka 7 minuter med bil. Vad som mer talar för Vinsta är att området har ett antal matställen och även ett hotell men även närheten till naturen bara ett stenkast från Mälaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2019-10-01
Byggår
1990
Renoveringsår
2018
Våning
3 / 4
Antal rum
1

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10632628, Krossgatan 22B

m
Kontaktuppgifter

Fabamo AB

Johan Johansson
Tel:   08-380192
Mobil:   070-811 25 82

  http://www.fabamo.se
a