Uthyres kontor - Kista

Finlandsgatan 48, 164 74 Kista Objektnummer 10634255

Välkommen till en fin kontorslokal högst upp i fastigheten med stora panoramafönster och en härlig takterrass.

Adress
Finlandsgatan 48 , 164 74 Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
150 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Modern fastighet med tegelfasad. Microsoft, som är hyresgäst i grannfastigheten, är ett exempel på ett framgångsrikt företag som redan finns etablerat i området. Deras kontor blev dessutom utsett till Sveriges snyggaste kontor 2013.
Läge
Välkommen till en fin kontorslokal högst upp i fastigheten med stora panoramafönster och en härlig takterrass.
Lokalen har en öppen planlösning med ett större konferensrum, pentry/pausyta, wc samt ett mindre förråd. Med hissen har du direktaccess till lokalen.
Omgivning
Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor.
Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts.

Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.
Parkering
Avtalas. Garage finns.
Service
På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.
Kommunikation
Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13.
Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar dessutom området.
Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.
Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
5

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10634255, Finlandsgatan 48

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a