Uthyres kontor, lager/logistik - Vallentuna

Teknikvägen 3B, 18632 Vallentuna Objektnummer 10635138

Nya industrilokaler med kontor i nybyggd industrifastighet nära Vallentuna Centrum Ny renoverat kontor 257kvm + lager/butik 257kvm i två våningar. Lastport till lager delen är 2,1m hög x 4,4m bred. Mark för uppställning i anslutning.

Adress
Teknikvägen 3B , 18632 Vallentuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
257 m2
Lagerlokaler
257 m2
Totalyta
514 m2
Delbar
Delbar

Objektbeskrivning

Fastigheten
Den ena delen av lokalen inhyser en pelarfri produktionshall med 6,5 m takhöjd till nock och ca 5,3 m till takbalk. Längs ena väggen finns ett entresolplan om ca 80 kvm. Personalingång och två industriportar med måtten B 3,7 m x H 3,1 m. Bakom denna hall finns ett pelarfritt varmlager där takhöjden är ca 5,6 m till nock och 4,5 m till takbalk. Industriport för lastintag med måtten B 3,7 m x H 4,2 m. Personalentré på baksidan leder till parkeringsplatserna. Tilläggsisolerat, nya ytskikt på golv och vägg samt helt ny LED-belysning. Den andra delen av lokalen är i två plan där nedre plan med fördel nyttjas som showroom, låglager, butik eller för produktion. Här finns lastport för varuintag med mått B 4,4 m x H 2,1 m. WC och HWC med klinker och rörelsestyrd LED-belysning. Nya fönster med säkerhetsglas. På övre plan finns kontor och personalutrymmen med slipade trägolv, vita väggar och helkaklad WC samt WC/dusch. Kontoren är ljusa, luftiga och stora rum som kan delas av om så önskas. Personalköket är nyrenoverat med dubbla uppsättningar av diskmaskiner samt micro och kyl/frys. Rymlig matplats med fönster både i yttervägg och med utsikt över produktionshallen. Duschrum med bastu, WC och omklädningsrum. Förberett för tvättmaskin.
Läge
Vallentuna Centrum
Omgivning
Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet. Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.
Parkering
Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.
Service
Endast ett par minuters promenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.
Kommunikation
Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.
Övrigt
1 000 till 1 200 kr/m²/år. Krav att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet

Tilläggsuppgifter

Delbar

i
Begär mer info

Objekt 10635138, Teknikvägen 3B

m
Kontaktuppgifter

Shift LokalTeam Ab

Johan Swedérus
Tel   08-54515994
  0708-268656

  http://www.shiftlokal.se
a