Uthyres kontor - Solna

Gårdsvägen 6, Arenastaden, 169 70 Solna Objektnummer 10636504

Adress
Gårdsvägen 6 , 169 70 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
1400 - 9000 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Mitt emellan Målbron och Solnas nya resecentrum ligger huset som en gång i världen byggdes åt bokförlaget Natur och Kultur. Vi kommer att låta huset återfå sin ursprungliga karaktär och industriella känsla när vi nu moderniserar huset. Husets hjärta är ljusgården som blir den naturliga mötesplatsen för hela bolaget och för medarbetarna under dagens gång.
Läge
Mitt emellan Målbron och Solnas nya resecentrum ligger huset som en gång i världen byggdes åt bokförlaget Natur och Kultur. Nu återfår huset sin industriella känsla och moderniseras för att passa ert företags behov.

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler.
Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Omgivning
Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen.

Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.

Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med Telia, SEB, ICA, SIemens, Svea Ekonomi, Adidas och BMW för att bara nämna några.
Parkering
Garage finns att hyra i närheten
Service
Närheten till Friends Arena innebär närheten till sport, musik och underhållning av högsta klass. Precis bredvid har du den bästa shoppingupplevelsen du kan hitta i norra Europa, Mall of Scandinavia. Det extremt stora antalet butiker och restauranger lockar varje månad en bra bit över 1 miljon besökare.
Kommunikation
4 min till Odenplan
7 min till Centralen
30 min till Arlanda
10 min till Bromma flygplats
15 min med cykel till Odenplan
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1950
Renoveringsår
2020
i
Begär mer info

Objekt 10636504, Gårdsvägen 6

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Désirée Walkenström
Uthyrare
  08-555 148 09
  070-838 00 04

  http://www.fabege.se
a