Uthyres kontor - Sollentuna

Kung Hans väg 12, Sollentuna Centrum, 192 68 Sollentuna Objektnummer 10637276

Adress
Kung Hans väg 12 , 192 68 Sollentuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
235 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörsam. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Högst upp är det kontor. Atriumet i fastigheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en trevlig paus-yta.
Läge
Trevlig kontorslokal högst upp i fastigheten. Lokalens höjdpunkt är pentryt och lokalens altan.

Fastigheten har ett utmärkt läge med närhet till E4:an och direkt ansllutning till Rotebro pendeltågstation.

Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörsam. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Högst upp är det kontor. Atriumet i fastigheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en trevlig paus-yta..
Omgivning
Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.
Service
I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.
Kommunikation
Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10637276, Kung Hans väg 12

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a