Uthyres kontor - Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 12, Hammarby Sjöstad Objektnummer 10637638

Möjlighet att hyra kontorsrum eller arbetsplatser i öppet kontorslandskap i en fantastiskt fin lokal med industrikaraktär och sportprofil. Strategiskt geografiskt läge med gångavstånd till Gullmarsplan, nära till tvärbanan och Lumabryggan där båtar avgår!

Adress
Virkesvägen 12 , Hammarby Sjöstad
Lokaltyp
Kontorslokaler
12 - 100 m2

Objektbeskrivning

Läge
Här välkomnas du av en ljus och representativ entré med receptionsdisk och lounge med direkt access via hiss som går rakt upp i lokalen. Här finns plats för väntande besökare att slå sig ner.

De ytor som är aktuella för uthyrning är:

Öppna ytan – tillgänglig nu (4 pers)

Samtliga kontorsrum och kontorsplatser är möblerade med elektriskt höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolar. Samtliga möbler av exklusiv kvalitet.

Gemensamhetsytor: Lokalen har en stor, härlig terrass med utsikt mot Södermalm. Hyresgästen får tillgång till ett stort öppet pentry med ca 20 matplatser. Här finns också trevliga ytor för informella mindre möten. Pentryt är utrustat med två microvågsugnar, kyl och frys i fullstor storlek samt två diskmaskiner. Lokalen har två mötesrum med plats för ca 4 pers i varje samt ett stort konferensrum med plats för ca 14 pers som får nyttjas. Lokalen är utrustad med totalt fyra trevligt inredda wc, varav en är rwc. Det finns också städförråd, två duschar och bastu.

Lokalen är luftig och ljus med en modern industriell karaktär så som generös takhöjd, synliga betong takbalkar och installationer. Lokalen har genomgående ljusa ytskikt, bra belysning och god ventilation vilket gör detta till en trevlig arbetsmiljö där personalen trivs.

Säkerhet: Bra skalskydd med gallergrind, larm kopplat till bevakningsföretag, kameraövervakning och passersystem 24h/dygn.

Bredband: Wi-Fi samt indraget fiber.

I hyran ingår kaffe/te, värme, vatten, el, allmänt Wi-Fi, städning och sophantering. Tillgång till bokningsbara mötes- och konferensrum och användning av skrivare, scanner och kopiator. Finns även möjlighet att hyra plats i kylt serverrum och få sitt företagsnamn på skylt ut mot gatan, i trapphuset och i hissen. I mån av plats kan det även vara möjligt att få en egen brevlåda.
Omgivning
Hammarby Sjöstad är ett fantastiskt val för dig som vill sitta i ett trendigt område med servicenivå i klass med innerstaden. Bra kommunikationer med tvärbana, buss och båt, lättillgängligt med bil och närhet till både grönområden och vatten. Många projekt pågår och området expanderar med ca 1 300 nya bostäder och ca 150 000 kvm kontorsyta vilket motsvarar ca 10 000 kontorsplatser. Även projektet för tunnelbana mot Nacka är påbörjat och beräknas vara klart under 2025, där en station kommer att bli Hammarby Kanal.
Parkering
Parkeringsgarage finns i huset som och platser hyrs via Q-Park i mån av plats. En plats kostar ca 1700 kr/månad exkl. moms. Det är även möjligt att parkera på intilliggande gator enligt stadens tariff.
Service
Här hittar ni ett brett utbud av både restauranger och caféer. Några exempel är Eatery Luma, Niclas & Friends, Tezukuri Sushi och Finefood. För den träningsglade finns flera olika gym (Sats, Nordic Wellness, Fitness24Seven och Puls & Träning). Ni hittar även Ica, Konsum, blombutik, systembolag mm.
Kommunikation
Kommunikationerna är mycket goda med närhet till både tvärbanan och bussar samt Lumabryggan där båtar till Henriksdalsbryggan och Sofia avgår samt även M/S Emelie som tar dig till/från Nybrokajen. Fastigheten är även lättillgänglig för den bilburna med närheten till Södra länkens påfart som ansluter till Värmdöleden och Nynäsvägen.
Övrigt
Kontorsrummen/arbetsplatserna hyrs ut med avstående av besittningsskydd och flexibel avtalslängd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1930
i
Begär mer info

Objekt 10637638, Virkesvägen 12

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Linn Ericsson
Tel:   070-580 15 18

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a