Uthyres kontorshotell - Järfälla

Kvarnvingevägen 2, Jakobsberg, Järfälla Objektnummer 10637933

C/O erbjuder smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra på kontoret.

Bilder saknas
Adress
Kvarnvingevägen 2 , Järfälla
Lokaltyp
Kontorshotell
40 - 129 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Lokalen ligger nära Jakobsbergs centrum. I omgivningen finns bostäder och idrottsanläggningar.
Parkering
I fastigheten finns varmgarage att hyra separat samt besöksplatser utanför fastigheten.
Service
I Jakobsbergs centrum finns restauranger, butiker, banker, gym och övrig närservice. I fastigheten finns Ryds bilglas, Autoclean bilrecond och Friskis & Svettis.
Kommunikation
Med pendeltåget Jakobsbergs Station kommer du till och från Stockholm Central på bara 20 minuter. Här stannar även många tåg och flertalet busslinjer vilket gör JV100 till en naturlig knutpunkt för pendlare. Tar du bilen till jobbet finns dessutom mycket goda parkeringsmöjligheter både utomhus och i vårt garage.
Övrigt
Läget i Jakobsberg gör fastigheten JV100 till ett smart kontor både för dig som tar bilen eller väljer att åka kommunalt till jobbet. De nyrenoverade kontorslokalerna, smarta gemensamma ytorna och närheten till Jakobsbergs centrum med restauranger, caféer och butiker gör att många trivs här. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i det moderna köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Här delar du på gemensamma ytor – men också affärsmöjligheter med andra på kontoret. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta till C/O i Jakobsberg— om du önskar står vi för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator! För att skapa en riktigt modern och levande arbetsplats krävs mer än fräscha lokaler, i fastigheten JV100 hittar du andra hyresgäster som Friskis & Svettis, Vibblaby Husläkarmottagning,ett kampsportscenter och mycket annat.

Välj mellan avtal som löper ett år i taget med tre månaders uppsägning eller ett avtal med större frihet som i princip är helt utan bindningstid. Det avtalet löper månadsvis med en uppsägningstid på tre månader.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1982

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10637933, Kvarnvingevägen 2

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Gabriel Andersson
Mobil:   070-283 38 92

  http://www.profi.se
a

B2B – Kontorsmöbler