Uthyres kontor - Stockholm

Engelbrektsplan 1, City, 114 34 Stockholm Objektnummer 10638791

Ett trivsamt sekelskiftes kontor i modern tappning med ljusa och effektiva ytor.

Adress
Engelbrektsplan 1 , 114 34 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
320 m2

Objektbeskrivning

Läge
Ljus och yteffektiv lokal nära Stureplan.

Ett ypperligt kontor intill Humlegården i mycket trivsamt och representativt läge.
Kontorslokalerna i T-House har skapats för hyresgäster som ställer stora krav på sin arbetsmiljö och den tekniska infrastrukturen. Lokalen är ljus och yteffektiv och har det tidiga 1900-talets generösa takhöjd och charm bevarad. Öppna ytor och storrumslösningar tillåter ett modernt arbetssätt.
Omgivning
T-House läge tillhör Stockholm bästa. 60 sekunder från Stureplan och Sveriges hetaste stadspuls men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.
Parkering
Parkeringsgarage finns i närområdet.
Service
Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som till exempel skomakare, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet.
Kommunikation
Östermalmstorgs tunnelbanestation nås efter några minuter till fots. Ett stort antal innerstadsbussar, bland annat stombusslinje 1 och 2 går i närheten. Att promenera till Centralstationen och Cityterminalen tar cirka femton minuter.
Övrigt
I entréhallen finns en reception av internationellt snitt. Runt entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är att tillhandahålla en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1907-1910
Renoveringsår
2010
Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10638791, Engelbrektsplan 1

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Katarina Cygnaeus

  070-678 15 49

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler