Uthyres kontor - Stockholm

Arenavägen 39, Globen City, Stockholm Objektnummer 10639410

Ljus och flexibel kontorslokal mitt i Globenområdet

Adress
Arenavägen 39 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
201 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Arenan 3 består av de magnifika tornen mitt i Globenområdet. Med endast 50 meter till tunnelbanan respektive Globen Shopping står lokalerna i Arenan 3 i en klass för sig. Lokalerna erbjuder fantastisk utsikt och är även utrustade med installationsgolv vilket ger en stor flexibilitet gällande planlösning.
Läge
Lokal med stor potential i ypperligt läge. Lokalen är ljus och flexibel där möjligheten finns att anpassa planlösning efter kundens önskemål. Läget är centralt i området vilket garanterar närhet till både service och restauranger samt allmänna kommunikationer. Direktaccess till garage, cykelförvaring, godsmottagning och miljörum finns även via fastighetens hissar.

Befintlig planlösning är öppen i kombination med två telefonirum och ett större konferensrum. Planlösningen kan dock anpassas utifrån kundens önskemål.
Omgivning
Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.
Service
I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, tandläkare, gym, läkare, m.m.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.
Övrigt


Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1989
Våning
11

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10639410, Arenavägen 39

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Stephen Tran
Uthyrare
  010-482 71 07


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler