Uthyres kontor - Stockholm

Västertorpsvägen 135, 129 44 Stockholm Objektnummer 10640114

Flytta till nytt modernt kontor med full service! Vi erbjuder flexibilitet och frihet endast 3 månaders uppsägningstid. Välkommen till ditt nya kontor

Adress
Västertorpsvägen 135 , 129 44 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
100 m2

Objektbeskrivning

Läge
DAGS ATT FLYTTA TILL NYA SPÄNNANDE KONTORSMILJÖER!
Quick Office Mälarhöjden erbjuder kontor i en unik och inspirerande miljö med fullservice. Vi kan erbjuda upp till 100 kvm egna kontorsrum/private office.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el,
värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver
inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär
känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Trivsamma och inspirerande mötesrum. Boka bara för de möten som du behöver och Mötesrum med den senaste tekniken. Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.
Omgivning
Quick Office Mälarhöjden ligger intill E:4 vid avfarten till Mälarhöjden, Västertorp och Segeltorp. Det finns fina promenadstråk i direkt närhet och gott om cykelbanor för enkel transport till och från kransorter och Stockholm City.
Service
I vår reception och lounge finns vårt egna Café med ett fräscht utbud av enklare sallader, smörgåsar, wraps och fikabröd samt givetvis kaffe, espresso och cappuccinos. I fastigheten finns hotellet Good Morning+ Hägersten, Actic gym med ett bra träningsutbud samt Preem precis intill. Det finns gott om gratis parkeringsplatser men vill du hellre ställa din bil i garage finns platser att hyra.
Kommunikation
Quick Office Mälarhöjden har ett strategiskt läge vid E:4:an med avfart precis intill fastigheten. Bra kommunikationer via tunnelbanans röda linjer 13 och 14. Cirka 8 min promenad till Västertorps station, 10 minuter till Mälarhöjden och till Fruängen ca 15 min. Buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp med hållplats utanför fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
2017
Våning
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10640114, Västertorpsvägen 135

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Gabriel Andersson

  070-787 76 73

a

B2B – Kontorsmöbler