Uthyres kontor - Stockholm

Hangövägen 18-20, Gärdet, 115 41 Stockholm Objektnummer 10640706

Kontor med högt i tak med industriell karaktär!

Adress
Hangövägen 18-20 , 115 41 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
4035 m2
Månadshyra:
266 kr/m²
Årshyra:
3200 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten har stora välplanerade kontorsplan och garage i två våningar.
Läge
Stora och öppna kontorsytor med högt i tak och med industriell karaktär. Här kommer vi bygga om kontoren till moderna flexibla kontorsytor som
Snart kommer det kontorsytor som ska totalrenoveras och göras om till en eller flera företag. Kontoren är bra planerade med stor flexibilitet som ger möjlighet att skapa attraktiva arbetsytor. Fastigheten ska genomgå en större renovering både invändigt och utvändigt och vi siktar på nya tydliga Entrér i bottenplan innehållande service såsom café och restaurang.
Omgivning
Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Här sitter exempelvis HDR och Kanal75.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer
Parkering
Garageplats går att hyra. Kvoten är 1 plats per ca 100 kvm hyrd yta.
Service
Det finns gott om restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar inom räckhåll. På Gärdet kan du åka skidor när snön finns, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.
Kommunikation
Det är endast ca 6 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet. Du kan även promenera inomhus till tunnelbanan via gångbron. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Tilläggsuppgifter

Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10640706, Hangövägen 18-20

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Johan Blomkvist
Uthyrare
  010-151 63 03


  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler