Uthyres kontor - Stockholm

Klarabergsviadukten 63, City, Stockholm Objektnummer 10640768

Kontor / Co-working. Ytor som inkluderar allt. Flexibla avtal och centralt.

Adress
Klarabergsviadukten 63 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
50 - 450 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Omgivning
2010
Parkering
2010
Kommunikation
2010
Övrigt
Kontor / Co-working. Ytor som inkluderar allt.
Flexibla avtal och centralt. Bemannad reception 24 tim.

Utöver all den service som läget erbjuder finns även Stockholm Congress Center och hotellet Radisson Blu Waterfront Hotel
Omgivning/natur: Waterfront Building är en av Stockholms mest centralt placerade fastighet. Närheten till Centralstationen med samtliga tunnelbanelinjer, pendeltåg, Arlanda Express och busslinjer är utmärkande. Allt finns runt Waterfront, citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Fastigheten ligger med vacker utsikt över Riddarfjärden.

Närservice: I fastigheten finns en reception som kan hjälpa till med det mesta. Restaurang intill fastighetens entré. Det finns ett stort mötes- och boendeutbud genom alla nya hotell som Clarion Choice, Grand Central, Nordic Light m.m. Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten.

Kommunikationer: Waterfront Building är sammankopplat med Stockholms Centralstation – Nordens största resecentrum. Det gör det lika enkelt som miljösmart att pendla till och från jobbet, varje dag. En vanlig vardag inkommer och avgår tusentals tunnelbanetåg i T-centralen och ungefär 1100 tåg trafikerar Stockholm Centralstation från och till svenska städer och Stockholmsområdet. Till Stockholm Arlanda Airport tar det 20 minuter med Arlanda Express och tågen avgår minst en gång varje kvart under dagtid. Från Cityterminalen avgår flygbussarna upp till var 10:e minut och tar dig till Bromma Airport på cirka 20 minuter och till Arlanda flygplats på 40 minuter. För era medarbetare som cykelpendlar finns en säker cykelparkering under kontorsbyggnaden i parkeringshuset. Här finns också Waterfront Buildings lånecyklar, som ni kan använda för kundmöten och ärenden i Stockholm. I parkeringshuset kan du självklart också hyra parkeringsplats för din bil.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2010
i
Begär mer info

Objekt 10640768, Klarabergsviadukten 63

m
Kontaktuppgifter

Strateg Fastighetskonsult AB

Christopher Schönberg
Tel:   08-555 147 04
Mobil:   070-750 60 81

  http://www.strategfastighetskonsult.se
a

B2B – Kontorsmöbler