Uthyres kontor - Stockholm

Hammarby Fabriksväg 25, Hammarby Sjöstad, 120 33 Stockholm Objektnummer 10641264

Magiskt kontorslokal med egen entré från gatan och en takhöjd på dryga 6 meter. Ypperligt skyltläge mitt i Hammarby Sjöstads kreativa affärsliv.

Adress
Hammarby Fabriksväg 25 , 120 33 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
3300 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är byggd 1991 och har 6 våningar samt garage i två plan.
Vackra teakfönster och tegelfasad med rundad fasad gör byggnaden spännande.

Fastigheten är uppförd med pelarkonstruktion vilket ger goda möjligheter att påverka planlösningen i lokalen. Entrén är representativ och fiber är indraget.
Läge
Den lediga kontorslokalen ligger i markplan och har en tvåvåningslösning med eget atrium med dryga 6 meter i takhöjd. Allt anpassa och skräddarsys efter önskemål och behov. Planlösning, materialval och stämning - allt rättar vi efter din vision. Lokalen är byggd runt ett atrium med fönster runt om hela lokalen.

Det ger lokalen rejält med karaktär och ljusinsläppet är fantastiskt, inte minst skönt under årets mörka månader. Skyltläget mot Hammarby Fabriksväg är ypperligt - hundratals personer och bilar passerar varje dag.

Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Lokalen anpassas och skräddarsys helt efter verksamhet och behov.
Omgivning
Alldeles i närheten av fastigheten ligger Hammarby Kanal, som gjord att ta en promenad längs. Du har också omedelbar närhet till tvärbanan, station Mårtensdal, och annan service som lunchrestauranger och butiker. Här finns det allra mesta och områdets popularitet gör att det löpande kommer tillskott som gör det lätt att trivas.

Vill du jobba i ett område som skiljer sig från de flesta andra? Som genom sitt läge, historia och kreativa stämning verkligen sticker ut? Välkommen till Hammarby Sjöstad. Med kajer som ackompanjeras av havsmåsar och Hammarbybacken inpå knuten har Sjöstaden på kort tid blivit en populär miljö med bostäder, handel och kontor. Den speciella känslan av att gammalt möter nytt, av alltid närvarande vatten, ett sprudlande restaurangliv - här är miljön internationell och kreativ. Här skapar idédrivna företag nästa generations produkter.
Service
Att närservicen är av yppersta klass är ett stort plus för medarbetare som vill ha det bästa. Vardagsärenden blir en lätt match eftersom du är omringad av livsmedelsaffärer, apotek och kemtvättar. Det finns dessutom ett stort urval av restauranger och caféer det är lätt att äta varierat på lunchen i närheten av lokalen.

Är du sugen på husmanskost eller något lätt hittar du det inom 2 minuters promenad på Christers matsal, restaurang Niklas & Friends eller Lucys Café. Det finns naturligtvis också andra restauranger i närheten. Precis vid Luma finns Helheten, där du kan ta en massage eller ansiktsbehandling på lunchrasten. I området finns även Konsum, ICA, blomsteraffär, kemtvätt, skomakeri, träningsanläggningar, post, bankomat. Endast 5 minuters bilväg bort når du köpcentrum som Sickla, Nacka Forum, Globen och Ringen.

I området finns också synnerligen goda träningsmöjligheter. Naturligtvis kan du träna på bland annat SATS, gymmet Puls & Träning. Du har också härliga promenadstråk längs vattnet, Nackareservatets motionsspår, stans närmaste slalombacke och till och med möjligheten att hinna med en kajaktur på lunchen.
Kommunikation
Det finns de som tycker att Hammarby Sjöstad ligger off. Ingenting skulle kunna vara mer fel. Du tar dig enkelt hit, via båt, buss, tvärbanan, cykel och naturligtvis bil.

Buss: 74 från Skanstull, 5 min. Buss 74 från pendeltåget, station Stockholm Södra, 10 min. Buss 469 från Nacka sjukhus. Buss 401 från Slussen. Nattbuss 96 från Odenplan. Cirka 30 busslinjer från Gullmarsplan.

Bil eller Cykel: 5 km från Stockholm City. Med Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen

Tunnelbana: Gröna linjen till Gullmarsplan eller Skanstull. Härifrån tar du dig till Gullmarsplans T-bana på 5 min. Vill du skaka av dig kontorsstolen ordentligt kan du även promenera dit på 10 min.

Tvärbanan: Från Gullmarsplan med anslutning till tunnelbanans gröna linje, 4 min. Från Liljeholmen med anslutning till tunnelbanans röda linje, 16 min. Från Årstaberg med anslutning till pendeltåg, 11 min till station Mårtensdal som ligger en stenkast från huset.
Båt: Från Sofia eller Henriksdal till Luma brygga, 2 min. Från Nybrokajen mellan 30 maj och 30 september.
Övrigt
Garage finns i fastigheten och cykelparkering finns i området.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1991
Våning
BV
i
Begär mer info

Objekt 10641264, Hammarby Fabriksväg 25

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Robert Jones
Uthyrare
  0722331010
  0722331010

  http://www.fabege.se
a