Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Gustavlundsvägen 12 Bromma, Alvik, Stockholm Objektnummer 10641308

Adress
Gustavlundsvägen 12 Bromma , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
20 - 50 m2
Kontorshotell
20 - 50 m2
Totalyta
20 - 50 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Övrigt
Reservera ditt eget personliga skrivbord i ett spännande, inspirerande och stöttande coworkingutrymme i staden där du bor. Njut därtill av ytterligare gemensamt utrymme på 30 kvm som du kan använda när du behöver – allt i ett enda paketpris.
Få reserverad tillgång till ditt eget coworkingskrivbord på ett av våra mest eftertraktade platser i staden där du bor, samt tillgång till alla gemensamma utrymmen på alla kontorshotell som ingår i vårt program. På din reserverade plats får du tillgång till ett privat skåp, en fullt utrustad affärslounge med bås eller hot desk-skrivbord, höghastighetsinternet och alla bekvämligheter du kan förvänta dig från en modern arbetsplats.
Vi skräddarsyr ditt kontor efter dina behov, från 1 till 100 skrivbord eller fler, så att du kan tillbringa din tid med att fokusera på ditt arbete, inte ditt arbetsutrymme.
Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet.
Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla.
Gör en förfrågan nu

https://www.regus.se/coworking-space?utm_source=objektvision&utm_medium=portal.
i
Begär mer info

Objekt 10641308, Gustavlundsvägen 12 Bromma

a

B2B – Kontorsmöbler