Uthyres kontor - Kista

Norgegatan 2, 164 32 Kista Objektnummer 10641944

Trevlig kontorslokal i markplan 400 meter från Kista Galleria

Adress
Norgegatan 2 , 164 32 Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
333 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten ligger väl synlig från ett flertal gator och genomfartsleder vilket gör Norgegatan 2 till ett exemplariskt skyltläge för den som vill synas.
Läge
Välkommen till populära Norgegatan 2. Här erbjuder vi dig som hyresgäst ljusa kontorslokaler med hög grad av naturligt ljusinsläpp. Här finns möjlighet att utforma ert drömkontor.
Omgivning
Kista har blivit ett världscentrum för utveckling och företagande inom elektronik, IT och mobilkommunikation och är ett mycket spännande företagsområde.
Parkering
Parkeringarna indelas i tre zoner, grön, gul och röd.
Röd zon är garaget under huset.
Gul zon är utomhusparkeringarna.
Grön zon är det intilliggande p-garaget på Tönsbergsgatan 2.
Priserna är följande
Röd zon - 1100 kr/plats/mån plus moms
Gul zon - 750 kr/plats/mån plus moms
Grön zon - 500 kr/plats/mån plus moms
Service
Norgegatan 2 ligger endast 400 meter från Kista Galleria. Där finns caféer och restauranger med ett brett utbud samt all övrig tänkbar service som exempelvis bank, apotek, post, biograf och träningsanläggningar.

Fastigheten erbjuder även en hel del service. Exempelvis så finns en hörsal för hyresgäster att nyttja gratis. Hörsalen rymmer ca 50 personer i biosittning. För de som motionerar finns det även i fastigheten omklädningsrum med bastu.
Kommunikation
Norgegatan 2 ligger lättåtkomlig från både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.
Tunnelbanestationerna Kista och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort, och in till T-Centralen tar det knappt 20 minuter.
Önskar du resa med pendeltåg är det Helenelunds station som ligger närmast, linje Södertälje - Märsta. Restiden från T-centralen är ca 15 minuter.
Till och från flygplatserna kan du åka med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast i Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.
Det finns även bra bussförbindelser till och från fastigheten.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Våning
1
i
Begär mer info

Objekt 10641944, Norgegatan 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a