Uthyres kontor - Kista

Kottbygatan 7, Akalla Industriområde, Kista Objektnummer 10643172

Ljusa, prisvärda och flexibla kontorslokaler i hörnläge i Norra Kista/Akalla. Anpassas tillsammans med dig till det optimala kontoret!

Adress
Kottbygatan 7 , Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
237 - 488 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.
Parkering
Det finns gott om P-platser såväl utomhus invid fastigheten, som i garaget på plan 1
Service
I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar.
Akalla centrum ca. 5 min promenad och inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.
Kommunikation
Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. Norrut har T-banas expansion påbörjats och inom bara några år kopplas Barkarby Handelsplats samman med en av Blå linjens norra förgreningar.
I området går ett flertal busslinjer: 178, 514, 517, 518 samt 567.
Dessutom kommer en anslutningspunkt från Förbifart Stockholm bara några hundra meter norrut,
Övrigt
Dessa två lokaler ligger i fastighetens mitt, där dess två flyglar möts, och har därmed ett hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck. Den ena ligger på plan 4 (= våning 1 tr), är på 488 kvm och har sin entré mot fastighetens stora och luftiga invändiga ljusgård, vilket ger perfekta förutsättningar för företag som vill ha en representativ receptionsdel. Den andra ligger rakt ovanför på plan 6 (=våning 3 tr), och är på 237 kvm.
Båda lokalerna har även tillgång till lastintag, samt hiss som leder direkt in till lokalerna. Lokalerna är i dagsläget inte i ordningsställda efter föregående hyresgäst, vilket ger mycket goda förutsättningar för tillträdande hyresgäst att påverka planlösning, materialval m.m. in i minsta detalj, för att få till det fräscha kontor som möter de behov och krav som ställs på en modern verksamhet. Bland bildmaterialet i denna annons återfinns visionsbilder, samt exempel på lokaler som iordningsställts i fastigheten, som inspiration.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1989
Renoveringsår
>2017
i
Begär mer info

Objekt 10643172, Kottbygatan 7

m
Kontaktuppgifter

Nordika Förvaltning AB

Markus Gahnfelt
Mobil:   073-980 80 41

  http://www.nordika.se
a

B2B – Kontorsmöbler