Uthyres kontor - Stockholm

Artillerigatan 26, Östermalm, Stockholm Objektnummer 10644071

Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential.

Adress
Artillerigatan 26 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
318 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Lokalens tilltalande adress ligger på en lugn gata men samtidigt mycket centralt på Östermalm intill Armémuseum och Hedvig Eleonora kyrka. Vackra grönområden såsom Humlegården och Kungsträdgården ligger inom ett promenadavstånd på drygt 10 minuter.
Service
I området finns bästa tänkbara service med ett stort utbud av trevliga restauranger och butiker. Sturegallerian med flertalet butiker nås genom en promenad på mindre än 10 minuter. Östermalmstorg med den anrika Östermalms Saluhall erbjuder allt inom gastronomi.
Kommunikation
Det finns mycket bra kommunikationer intill fastigheten. Närmaste nedgång till T-bana Östermalmstorg, som trafikeras av röda linjen, ligger endast några få minuter bort. Från Nybroplan går spårvagn 7 mot Djurgården Waldemarsudde samt mot T-centralen. Ett flertal bussar går i området och från Nybroplan går även båttrafik.
Övrigt
Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential. Lokalen ligger i bottenvåningen med entré från gatan och passar utmärkt för det företag som söker en lokal med karaktär.
i
Begär mer info

Objekt 10644071, Artillerigatan 26

m
Kontaktuppgifter

Komfast

Komfast
Tel:   08-678 04 00

  http://www.komfast.se
a

B2B – Kontorsmöbler