Uthyres produktion, lager/logistik - Enköping

Stenvretsgatan 2, Stenvretens Industriområde, Enköping Objektnummer 10644191

Lager/logistiklokal om 3200 kvm bredvid E18 i Enköping med möjlighet till snabbt tillträde

Adress
Stenvretsgatan 2 , Enköping
Lokaltyp
Produktionslokaler
3200 m2
Lagerlokaler
3200 m2
Totalyta
3200 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Stenvretens Norra industriområde ligger i Enköpings norra delar, nära påfarten till E18. Områdets präglas av företagande i form av lager/logistik och industri och här finns bl.a. DHL, ASG, Chiquita, YIT, bilprovning, bildemontering, sågverk, samt Enköpings garnison.
Parkering
P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten. På den stora gårdsplanen finns uppställningsplats för lastbilar och gods.
Service
I närområdet finns ett flertal yrkesbutiker inom bl.a. bygg- och anläggning, yrkeskläder, fordonsindustrin, ett flertal lunchrestauranger samt bensinstation. Från Stenvreten är det inte mer än ett par kilometer till Enköpings centrum, med all tänkbar service.
Kommunikation
Kommunikationsplattformen för fastigheten är mycket god, helt i enlighet med Enköpings slogan ”Sveriges närmaste stad”:
Bil: E18 går i öst-västlig riktning genom Enköping och passerar precis intill fastigheten. Likaså gör även riksväg 55, mellan bl.a. Uppsala (E4) och Strängnäs (E20). Dessutom startar riksväg 70 i Enköping och leder vidare norrut till Dalarna.
Tåg: På 15 minuter tar man sig till Västerås, Stockholm 40 min, Uppsala 45 min, Sala 50 min, Eskilstuna 60 min, samt till Örebro på 70 min. Förbindelserna är bra med täta avgångar.
Flyg: Västerås internationella flygplats ligger 20 minuters bilfärd från Enköping och även Arlanda flygplats ligger nära, med en restid på en timme med flygbuss.
Övrigt
I Stenvreten, i nära anslutning till E18, ligger denna lager/logistikslokal, med invändig takhöjd från 4,5 m upp till 7 m, och 8 lastportar/lasthus som leder rakt in i lokalen. Ytorna är lämpliga inte minst för 3:e parts logistik, men även lättare industri och liknande är fullt möjligt.
Förutom den 3000 kvm stora lagerhallen, finns också personalutrymmen i form av lunchmatsal med pentry, omklädningsrum, WC och duschar samt kontor.
Detta är ett utmärkt tillfälle att tillträda en lager/logistikyta i ett mycket bra läge endast ca 45 min från Stockholm.
i
Begär mer info

Objekt 10644191, Stenvretsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Nordika Förvaltning AB

Markus Gahnfelt
Mobil:   073-980 80 41

  http://www.nordika.se
a

B2B – Kontorsmöbler