Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Bandhagen

Stallarholmsvägen 21, Bandhagen Objektnummer 10644304

I Högdalens expansiva industriområde finns detta rumsindelade kontor ledigt för uthyrning. Fastigheten har en egen inhägnad tomt med plats för containers och parkeringsplats för 5-6 bilar! Övernattning i 5-6 rum är tillåtet.

Adress
Stallarholmsvägen 21 , Bandhagen
Lokaltyp
Kontorslokaler
305 m2
Övriga lokaler
305 m2
Totalyta
305 m2
Månadshyra:
34300
 
I hyran ingår vatten, värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes 1970 och byggdes om år 1992.
Läge
Planlösningen är rumsindelad och ytan fördelas över ca 13 arbetsrum i lite varierande storlek. I lokalens mitt finns ett fräscht vitt pentry i öppen yta som kan nyttjas som matsal. Lokalen har även ett fint omklädningsrum och två nya fräscha wc och ett nyligen iordninggjort duschrum.

Ytskikten utgörs av vitmålade väggar, linoleumgolv och ljudabsorberande undertak för behaglig akustik.

Obs: Lokalen är belägen 1 trappa upp i huset och det finns ingen hiss!

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt använda fiberoptiskt nätverka och välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Högdalens expansiva industriområde började anläggas i slutet av 1950-talet och stod färdig i mitten av 1970-talet. Sedan dess har nya byggnader och verksamheter tillkommit. Stockholms stad vill utveckla området till ett industridistrikt med tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik. Under mottot Högdalen 2020 - ett industriområde i världsklass har Stockholms stad för avsikt att utveckla Högdalens industriområde till ett hållbart industridistrikt med etablering av nya tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik.
Företag i närheten är bland andra Ramirent, Stockholm Vatten & Avfall, Höganäshuset, Argo, Independent Studios Dagsljus, Stuvsta Rör, Sofia Rör med flera.
Parkering
Fastigheten är inhägnad och på marken runt om huset finns plats för 5-6 bilar att parkera vilket ingår i hyran.
Service
I närområdet finns flertalet trevliga restauranger och serveringar. Det tar dig endast några minuter med bil till Farsta Centrum där du finner ett gediget shopping- och serviceutbud.
Kommunikation
Strategiskt läge både för bilburna och de som föredrar de allmänna kommunikationerna. Med bil nås lätt Örbyleden 229. Det är 250 m till närmaste busshållplats där buss 172 (Norsborg-Skarpnäck) passerar som tar dig till Bandhagens T-banestation. Inom 4 minuters promenadavstånd ligger Stallarholmensvägens busshållplats där buss 173 (Skarpnäck-Skärholmen) passerar som tar dig till Älvsjö Station där pendeltåg passerar.
Övrigt
Hyresvärden godkänner övernattning i lokalen och har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt går och visningar går via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1970
Renoveringsår
1992
Våning
1
i
Begär mer info

Objekt 10644304, Stallarholmsvägen 21

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a